+36 30 953 8182 info@hoepker.hu

Magunkról

Professzionális Hőálló falazatok

A mi történetünk

A Hőépker Kft.

A Hőépker Kft. 1995-ben alakult, az akkori állami cég a 31. sz. Állami Építőipari Vállalatból kiválva, folytatva annak főbb tevékenységét. A kezdeti időszakban a Mátrai Erőmű Zrt. Visontai telephelyén található lignit tüzelésű kazán blokkjai tűzálló falazat készítésében és az ezekhez kapcsolódó állványozó munkákban merült ki.

Cégünk, és az itt dolgozó vezetők és kollégák magyarországon elsőként használták tűzálló falazati munkáknál a beton szórás azaz a lőtt-beton technológiát, amiben azóta is kimagasló teljesítményt nyújtunk.

A 2000-es évek elejétől a cég 100% -ban magyar családi tulajdonba került, ez által jobban tudtunk alkalmazkodni a piaci környezethez. 2011.-ben építettük meg saját tulajdonú telephelyünket a Mátrai Erőmű Ipari Parkban, amivel nemcsak az infrastruktúránk, de raktározási és gyártó kapacitásunk is jelentősen bővülni tudott.
Ez mellett egyre jelentősebb szerepet kezdtünk vállalni alumínium ipari kemencék karbantartásában, folyamatosan fejlődve több innovatív technológia bevezetésével gyártunk, javítunk tűzálló falazatot olvasztó és hőkezelő kemencékben.

Tevékenységi köreinkhez szükséges gépi berendezések széles skálájával rendelkezünk, eszközeinket a mindenkori igényeknek és követelményeknek megfelelően folyamatosan modernizáljuk.

óta a piacon

%

magyar tulajdon

munkatárs